ada bojana ostrvo
O Adi Bojani
11 May, 2023
ada bojana smestaj vikendica (sojenica) rale
Vikendica Rale
31 May, 2023
ada bojana ostrvo
O Adi Bojani
11 May, 2023
ada bojana smestaj vikendica (sojenica) rale
Vikendica Rale
31 May, 2023

Vikendica “Vuk 1” na Adi Bojani predstavlja pravi raj za ljubitelje prirode i mira. Nalazi se na prelepom ostrvu, okruženom zelenilom i rekom Bojanom, što pruža izvanrednu mogućnost za opuštanje i uživanje u netaknutoj prirodi.

Vikendica je izgrađena sa pažnjom kako bi pružila udobnost i sve potrebne sadržaje za prijatan boravak. Enterijer je uređen u rustičnom stilu, sa drvenim nameštajem i toplim bojama koje stvaraju prijatnu atmosferu.

Vikendica “Vuk 1” ima opremljenu kuhinju sa svim potrebnim aparatima i posuđem, tako da možete pripremati omiljene obroke tokom boravka. U blizini se nalazi i roštilj na ćumur gde možete uživati u pripremi ukusnih jela na otvorenom.

Sa prostrane terase vikendice pruža se prelep pogled na reku i okolno zelenilo. Terasa je opremljena ljuljaškom, tako da možete uživati u jutarnjoj kafi ili večernjem piću uz zalazak sunca. Osim toga, vikendica ima i privatni parking. Na terasi možete uživati u sunčanju, kupanju ili pecanju.

Lokacija na Adi Bojani je idealna za ljubitelje vodenih sportova i aktivnosti na otvorenom. Možete se baviti jedrenjem, kajakarenjem, vožnjom čamcem ili jednostavno istraživati prirodu pešice ili biciklom. Ada Bojana je takođe poznata po svojim restoranima sa specijalitetima od sveže ribe i morskih plodova, pa možete uživati u lokalnoj kuhinji.

Vikendica “Vuk 1” na Adi Bojani pruža savršen beg od užurbanog gradskog života i priliku da se povežete sa prirodom. Bilo da dolazite sami, sa partnerom ili porodicom, ova vikendica će vam pružiti mir, relaksaciju i nezaboravne trenutke u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Srbiji.