Ada Bojana vikendice - septembar
Ada Bojana u Septembru
22 September, 2023
Prvi maj na Adi Bojani
Prvi maj na Adi Bojani
3 April, 2024
Ada Bojana vikendice - septembar
Ada Bojana u Septembru
22 September, 2023
Prvi maj na Adi Bojani
Prvi maj na Adi Bojani
3 April, 2024
Prikaži sve

Ada bojana jedinstvena oaza prirode

Ada Bojana je jedinstvena oaza prirode smeštena na jugu Crne Gore, gde se reka Bojana uliva u Jadransko more. Ova čarobna lokacija privlači posetioce svojom lepotom i specifičnim karakterom. Sa svojim dugačkim peščanim plažama i kristalno čistim vodama, Ada Bojana je omiljena destinacija ljubitelja prirode, surfanja, kajtanja i ribolova.

Osim prirodnih lepota, Ada Bojana je poznata i po svom neobičnom izgledu, sa brojnim drvenim kućicama na vodi koje pružaju jedinstven doživljaj boravka. Ovde možete uživati u tradicionalnoj crnogorskoj kuhinji, probati sveže ulovljenu ribu i opustiti se uz zvuke talasa i šum prirode.

Ada Bojana takođe nudi raznovrsne aktivnosti za posetioce svih uzrasta. Od vožnje kajaka duž reke, do jahanja konja po plaži ili jednostavno opuštanja na suncu, svako može pronaći nešto što će mu prijati. Takođe, ovo je popularno mesto za ptice selice, pa ljubitelji ornitologije mogu uživati u posmatranju raznovrsnih vrsta ptica koje dolaze ovde tokom migracija.

Ada Bojana je više od običnog turističkog odredišta – to je mesto gde se priroda, avantura i opuštanje sjedinjuju kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Za rezervaciju smeštaja možete pogledati sajt Ada Bojana vikendice.